>
Polat Industriële Keuken


Ons bedrijf produceert efficiënte en hygiënische industriële keuken- en koelapparatuur in collectieve woonruimten zoals hotel, restaurant, cafe&bar, patisserie, braseri, fastfood, fabriek, ziekenhuis, vakantiedorp, militaire kazerne en scholen volgens internationale normen. Daarnaast voeren wij turnkey projecten uit door de producten van wereldberoemde merken in deze projecten te gebruiken. Als Polat Industrial Kitchen heeft het het principe overgenomen om de meest efficiënte keuken te bereiken door rekening te houden met de behoeften van onze klanten en de omstandigheden van het bedrijf.
Onze missie: Uw dromen waarmaken


Bij het ontwerpen van een horecaomgeving kunnen de meest gedurfde, innovatieve en originele ideeën niet beperkt blijven tot standaard keukenproducten. Aangezien de verbeelding buiten de normale afmetingen en materialen valt, helpen we u graag nuttig en nauwkeurig om uw originele ideeën werkelijkheid te laten worden. Polat Industriekeuken staat altijd voor u klaar voor speciale productieoplossingen. Ver voorbij elke standaard productiebenadering, worden we erkend als experts in het beheer van heterogene materialen met een uniek constructieve, flexibele en nauwgezette aandacht voor detail.
Restauant-Cafeteria

Pizza Restaurant

Fast-Food

Patisserie-Bakkerijproducten

Kunnen voorbeeldprojecten u helpen een beslissing te nemen?Klanttevredenheid en succes zijn een van onze belangrijkste prioriteiten. U kunt op ons vertrouwen voor de industriële apparatuur die u nodig heeft voor uw bedrijf.
Design is fictie en goede fictie maakt het verschil...
ONZE SAMENWERKINGEN


Als resultaat van de overeenkomsten die we hebben gesloten met de toonaangevende bedrijven in de sector grootkeukens, zorgen we ervoor onze klanten het beste te bieden in alle hulp- en hoofdproducten die nodig zijn voor hun projecten.
LAAT U INFORMEREN OVER ONS

ADRES

Aşık Veysel Mh. 4001 Sk. No:10 Karabağlar-İzmir
TELEFOON

0232 2655100 / 0232 2652100 / 0532 4506092
MAIL

info@polatmutfak.com